Bedrijven

Wij zijn GrowWork Group. Een groep HR-bedrijven met leidende posities in het publieke domein. Aan marktzijde boutiques met een eigen niche en specialisme, intern één organisatie. Onze bedrijven profiteren zo van de schaalkracht, faciliteiten en synergie van de groep.

Deze aanpak stelt ons in staat om het gehele publieke domein op een solide manier te bedienen: openbaar bestuur, private instellingen met publieke taken en burgers. Onze bedrijven zijn verbonden in de missie om hoogwaardige diensten voor burgers voort te brengen. En helpen organisaties bij het waarmaken van maatschappelijk resultaat.

Core business en sectoren

De core business van GrowWork Group ligt bij detachering, payrolling, werving & selectie, arbeidsmobiliteit en loopbaancoaching. Wij werken binnen de sectoren overheid – Rijk, gemeenten, provincies en waterschappen – onderwijs, gezondheidszorg, utility en voor woningcorporaties.

Wij hebben in totaal 170 mensen intern in dienst en bovendien 1.400 professionals werkzaam op tijdelijke projecten bij 670 opdrachtgevers.

JS Consultancy biedt al meer dan 20 jaar de beste professionals voor het publieke domein. Samen met hen realiseren we de doelstellingen van organisaties in het publieke domein en de ambities van de professionals zelf.

Dienstverlening

Interim en Werving & Selectie
rondom de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte
& Infra en Sociaal Maatschappelijk.

 

naar de website

Jolanda Steffens
BU Directeur JS Consultancy
Hans van Hoek
Directeur POSG

POSG helpt organisaties met structurele mobiliteitsoplossingen en een flexibele schil van professionals. Voor professionals faciliteren wij de ontwikkeling van werkneembaarheid en zelfregisserend vermogen. Met een betekenisvolle loopbaanstap als resultaat.

Dienstverlening

Mobiliteitsdienstverband, mobiliteitsadvies, loopbaancoaching.

 

naar de website

InterWork is dé flexpartner voor de overheid en woningcorporaties.

Dienstverlening

Dienstverlening rondom de thema’s wonen, vastgoed en financiën bij de corporaties en bouw, juridisch, ruimtelijke ordening en milieu bij de overheid.

 

naar de website

Sander Rosendaal
Business Unit Manager
Berbel Vervat
BU Directeur Roler

Roler is specialist in professionals voor het onderwijs. Wij geven vorm aan flex op een manier die recht doet aan het grote maatschappelijke belang ervan. Met oplossingen voor organisaties én waarborgen voor de rechtspositie van professionals.

Dienstverlening

Detachering, payrolling, Werving & Selectie.

naar de website

Growwork helpt zorgorganisaties, zorgverzekeraars en overheidsinstellingen om goede en betaalbare zorg te realiseren.

Dienstverlening

Detachering en opleiden in de wijkverpleging, verpleeghuiszorg, bij zorgverzekeraars en zorgoverheden.

 

naar de website

Maartje Peters
BU Directeur Growwork