Bedrijven

Wij zijn GrowWork Group. Een groep HR-bedrijven met leidende posities in het publieke domein. Aan marktzijde boutiques met een eigen niche en specialisme, intern één organisatie. Onze bedrijven profiteren zo van de schaalkracht, faciliteiten en synergie van de groep.

Deze aanpak stelt ons in staat om het gehele publieke domein op een solide manier te bedienen: openbaar bestuur, private instellingen met publieke taken en burgers. Onze bedrijven zijn verbonden in de missie om hoogwaardige diensten voor burgers voort te brengen. En helpen organisaties bij het waarmaken van maatschappelijk resultaat.

Core business en sectoren

De core business van GrowWork Group ligt bij detachering, payrolling, werving & selectie, arbeidsmobiliteit en loopbaancoaching. Wij werken binnen de sectoren overheid – Rijk, gemeenten, provincies en waterschappen – onderwijs, gezondheidszorg, utility en voor woningcorporaties.

Wij hebben in totaal 135 mensen intern in dienst en bovendien 1.048 professionals werkzaam op tijdelijke projecten bij 590 opdrachtgevers.

JS Consultancy biedt al bijna 30 jaar de beste professionals voor het publieke domein. Samen met hen realiseren we de doelstellingen van organisaties in het publieke domein en de ambities van de professionals zelf.

Dienstverlening

Interim en Werving & Selectie
rondom de thema’s Bedrijfsvoering, Ruimte
& Infra en Sociaal Maatschappelijk.

 

naar de website

Yessica de Visser
BU Directeur JS Consultancy
Berbel Vervat
BU Directeur Roler

Roler is specialist in professionals voor het onderwijs. Wij geven vorm aan flex op een manier die recht doet aan het grote maatschappelijke belang ervan. Met oplossingen voor organisaties én waarborgen voor de rechtspositie van professionals.

Dienstverlening

Detachering, payrolling, Werving & Selectie.

naar de website

POSG helpt organisaties met structurele mobiliteitsoplossingen en een flexibele schil van professionals. Voor professionals faciliteren wij de ontwikkeling van werkneembaarheid en zelfregisserend vermogen. Met een betekenisvolle loopbaanstap als resultaat.

Dienstverlening

Mobiliteitsdienstverband, mobiliteitsadvies, loopbaancoaching.

 

naar de website

Jan-Willem Kok
BU Directeur POSG
Yessica de Visser
BU Directeur GrowWork

GrowWork staat sinds 2008 voor kwaliteit in de zorg. Als hr-dienstverlener en opleider in de gezondheidszorg verbindt GrowWork zorgprofessionals met organisaties om goede en betaalbare zorg te organiseren. Dit doen zij bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgoverheden. Zowel in de directe als indirecte zorg.

Dienstverlening

Detachering, Werving & Selectie, opleidingstrajecten.

 

naar de website

InterWork is dé flexpartner voor de overheid en woningcorporaties.

Dienstverlening

InterWork is flexpartner voor woningcorporaties en de overheid. Met professionals die zich inzetten voor verbetering rondom de  thema’s wonen, vastgoed, financiën, bouw- en woningtoezicht, juridische zaken en milieu.

 

naar de website

Sander Rosendaal
BU Directeur InterWork