Over ons

Visie

Zinvol werk is essentieel


 

 

Zinvol werk is essentieel: het zorgt er mede voor dat je zin kunt geven aan je leven en dat je kunt groeien. Werk geeft je een gevoel van persoonlijke en maatschappelijke verbondenheid. Het gevoel dat je ergens bij hoort, dat je betrokken bent en dat je iets betekenisvols bij kunt dragen.

Met bevlogen en kundige professionals helpen wij organisaties in de publieke sector. We zorgen ervoor dat ze mensen hoogwaardige maatschappelijke diensten aan kunnen bieden. Zo leveren we een belangrijke bijdrage om maatschappelijke vraagstukken op te lossen

Missie

Werken aan groei. Groeien door werk.


 

 

GrowWork Group helpt publieke organisaties met een breed aanbod van HR-dienstverlening zodat ze optimaal kunnen functioneren. Wij helpen deze organisaties de juiste mensen te vinden of vinden, andersom, de juiste organisaties voor mensen.

Daarnaast helpen wij zowel organisaties als mensen om zich te ontwikkelen. Bij mensen staat daarbij persoonlijke en professionele groei centraal, bij organisaties maximale schaalbaarheid, adaptiviteit en slagkracht. Dit doen wij met kundige medewerkers, kennis van organisaties en kennis van mensen.

Eigenaarschap

Vrijheid door verantwoordelijkheid


 

 

De kwaliteit van onze medewerkers bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom ondersteunen wij hen in het ontwikkelen van eigenaarschap.

Eigenaarschap in je leven en loopbaan komt voort uit het antwoord op twee vragen: waar wil je voor leven en waar wil je van leven? Twee heel persoonlijke vragen,
die niemand voor je kan beantwoorden, alleen jijzelf. Eigenaarschap ontstaat als er tussen deze antwoorden een betekenisvolle overlap is. Je kent jezelf goed genoeg om te weten wat je bezielt en drijft, waardoor je je werk beter en met bezieling kunt doen omdat het ook echt bij je past.

Eigenaarschap ontstaat in het spanningsveld tussen vrijheid en verantwoordelijkheid: de verantwoordelijkheid er het beste van te maken en de vrijheid om zelf de regie te nemen. Tenslotte is eigenaarschap dat deel van de organisatie dat van jou is, omdat je het je eigen hebt gemaakt. Omdat je het professioneel meester bent.


Benieuwd wat GrowWork Group voor uw organisatie kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op