Digitale transformatie: wij weten de weg!

Informatisering en digitalisering zijn thema’s van vandaag de dag. Anno 2016 zijn er weinig organisaties die niet iets moeten én willen met deze onderwerpen. Het is de tijd van de digitale transformatie! JS Consultancy hield daarom onlangs een interactieve werkbijeenkomst voor gemeenten en provincies om in gesprek te gaan en kennis te delen over deze transformatie.

Een inspirerende en informatieve middag waar veel experts op dit onderwerp aan bod kwamen. Zo spraken Patricia Croese en Marjan Schils, de auteurs van het nog te verschijnen boek ‘Digitale Transformatie. Zo doe je dat!’, over hen visie op de transformering. Daarnaast namen ook verschillende verantwoordelijken op het gebied van informatisering en studenten Informatica het woord om te vertellen over hun mening en ervaringen in de praktijk.

Het is wéderom gebleken dat digitalisering en informatisering hot topics zijn waar we wat mee moeten: voor nu en in de toekomst. Tijd dus voor een plan en een visie op digitalisering. Wat houdt informatisering en digitalisering precies in, wie zijn erbij betrokken en hoe gaan we er mee aan de slag? JS Consultancy is bezig een dergelijke visie op de digitale transformatie te ontwikkelen. Een visie die bij zal dragen aan maatschappelijk vraagstukken, die een stevige basis zal zijn voor de komende jaren en die we graag uitdragen. We houden u op de hoogte!

Wilt u uw team uitbreiden met een (interim-) professional die kennis heeft van digitalisering en informatisering? Onze directeur Bedrijfsvoering Herrie Geuzendam maakt graag een afspraak met u voor een goed gesprek! Bel 06 – 20 21 82 27 of mail herriegeuzendam@jsconsultancy.nl.

Download gratis onze whitepaper ‘Digitale transformatie in het publieke domein’ >>