Inspirerende expertisetafels public business control

JS Consultancy organiseert regelmatig expertisetafels rondom thema’s die actueel zijn bij overheden. Zo organiseerden we eerder een drieluik van expertisetafels rond public business control, waarvan de eerste gehouden werd in Valkenswaard. Daarna volgden Zaanstad en Assen.

ET PBC Valkenswaard

De deelnemers kregen inspiratie rondom het onderwerp ‘visie en praktijk rondom public business control’. In kleine, enthousiaste groepen bleek dat public business control een thema is dat leeft. Hoe maak je de slag naar het betrekken van de wereld om je heen in de cijfers van je organisatie? Hoe organiseer je control zodat bestuur en het management kunnen sturen en verantwoorden vanuit de bedoeling? De deelnemers kregen inspiratie en inzicht en talloze voorbeelden uit de praktijk en hadden ruimschoots de gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen.

Tweede en derde bijeenkomsten

Het onderwerp van de tweede bijeenkomst is: de controller achter zijn bureau vandaan. Ook deze expertisetafel wordt op drie locaties aangeboden, te weten Valkenswaard, Zaanstad en Assen. Tijdens ons congres Overheid in Verbinding op 26 november in Amersfoort heeft u de gelegenheid de derde expertisetafel rond dit onderwerp bij te wonen: eenvoudige sturing voor bestuur en lijn. Edwin Westphal, concerncontroller van Zaanstad, presenteert samen met Herrie Geuzendam de visie en praktijk in Zaanstad op dit punt.

Bekijk onze agenda voor onze volgende expertisetafels. Deelname is kosteloos. Het aantal plaatsen is echter beperkt, dus meld u snel aan.

Heeft uw organisatie behoefte aan een ervaren (interim-) professional met kennis van public business control? Neem dan vandaag nog contact op met Herrie Geuzendam, onze directeur Bedrijfsvoering. Bel 06 20 21 82 27 of mail naar herriegeuzendam@jsconsultancy.nl.