Proefcolleges vol enthousiasme bezocht

De proefcolleges die JS Consultancy geeft, zijn op maandag 4 juli van start gegaan. Inmiddels hebben meer dan tachtig young professionals de colleges rond public control, de Omgevingswet, beheer openbare ruimte en beleid sociaal domein bijgewoond.

Op het programma stonden inhoudelijke modules en vaardighedenmodules die te maken hebben met werken bij de overheid. Natuurlijk was er ook ruimte voor een gezellige lunch, kennismaken met young professionals die op dit moment in een programma van JS Consultancy zitten en medewerkers van JS Consultancy.

Werken bij JS Consultancy én de overheid

Bij JS Consultancy bouw je aan maatschappelijke meer­waarde én aan je eigen carrière! Ben je innovatief, creatief en neem je graag initiatieven? Dan is werken bij JS Consultancy en de overheid wellicht iets voor jou! Je gaat aan de slag met verschillende actuele thema’s bij verschillende opdrachtgevers binnen de over­heid. Denk aan functies als: junior organisatieadviseur, junior beleidsadviseur sociaal domein, regisseur openbare ruimte, informatiemanager en young public controller. In deze enerverende wereld geven we je de ruimte om je eigen kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij JS Consultancy bouw je aan maatschappelijke meer­waarde én aan je eigen carrière!

Ben je een young professionals en heb je interesse in een traineeship bij de overheid? Bekijk hier onze programma’s voor young professionals >>