Meld je aan als Young Public Controller en start met proefcollege

Na de zomer start een nieuwe lichting Young Public Controllers met ons intensieve programma van werken en ontwikkelen op het gebied van control bij de overheid. Een programma dat JS Consultancy en het Zijlstra Center van de VU Amsterdam samen vormgeven.

Om jou als mogelijke kandidaat nu al meer gevoel te geven bij ons zogenaamde ‘YPC-programma’ houden wij samen met de VU op maandag 4 juli van 10:00 uur – 12:00 uur een proefcollege Public Control.

Deze ochtend volg je twee inspirerende colleges die je introduceren in de wereld van public control zowel op inhoud als op benodigde vaardigheden. De ochtend sluiten we af met een gezamenlijke netwerklunch waarbij je in gesprek raakt met de huidige groep Young Public Controllers, met docenten van de VU en met de projectleider van JS Consultancy.

Reageer vandaag nog

Geef je carrière een stevige start en bouw aan een netwerk waar je de rest van je loopbaan plezier van zult hebben. Ben je net zo enthousiast over public control als wij? Bekijk dan de vacature en laat vandaag nog je CV bij ons achter! Maak hiermee kans op een proefcollege Public Control bij de VU (het Zijlstra Center) op maandag 4 juli.

Let wel: we hebben plek voor maximaal 20 deelnemers. Reageer dus snel en laat je inspireren!

Lees hier meer over ons traineeship Young Public Controller >>