Souhail Chaghouani is Jonge Ambtenaar van het Jaar 2016

Souhail Chaghouani mag zich een jaar lang Jonge Ambtenaar van het Jaar noemen. Chaghouani, die werkt als Teamcoördinator Financieel beleid en beheer voor de gemeente Baarn, werd tijdens het Verkiezingsfeest in Theater Aan de Schie in Schiedam als winnaar gekozen en liet daarbij Ellen de Milliano, Jorrit Blaas en Mark Brouwer achter zich.

Juryvoorzitter José Manshanden legt uit waarom de jury koos voor Chaghouani: ‘Souhail is iemand die de hele avond spannend bleef. Iemand die steeds weet te verrassen. En vooral iemand die op hele verschillende niveaus verbindingen legt: rationeel, emotioneel en maatschappelijk.’ Chaghouani volgt Dagmar Winkelhorst op, die de titel in 2015 in de wacht sleepte. De verkiezing voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar wordt jaarlijks georganiseerd door FUTUR, hét landelijke netwerk voor Jonge Ambtenaren. De winnaar wint een Ervaringsprijs van VNGi en de felbegeerde wisselbeker.

Publieksprijs

Naast de hoofdprijs was er ook een publieksprijs. Die ging naar Mark Brouwer (Kapitein der Mariniers, Ministerie van Defensie). Ruim 5.000 mensen lieten hun stem horen op de website van FUTUR. De meerderheid koos voor Brouwer. De publiekswinnaar mag gebruik maken van een opleidingscheque van 5.000 euro van de bestuursacademie. Daar bovenop ontvangen alle vier de finalisten een coachingstraject met de Overheidsmanagers van het Jaar, aangeboden door de Stichting Overheidsmanager van het Jaar en Conclusion.

Wilt u uw team (tijdelijk) versterken met net zo’n gedreven young professionals als Souhail? Bel of mail vandaag nog voor een kennismakingsgesprek met Herrie Geuzendam, directeur Bedrijfsvoering. Bel 06 20 21 82 27 of mail naar herriegeuzendam@jsconsultancy.nl