Verkiezingsfeest Jonge Ambtenaar van het Jaar 2016

Bijna is het zover: donderdag 21 januari weten we wie Dagmar Winkelhorst opvolgt als Jonge Ambtenaar van het Jaar. Ook dit jaar is er weer een fantastisch verkiezingsfeest om te bepalen wie wordt gekozen. Het feest vindt plaats bij het theater aan de Schie in Schiedam.

vier finalisten bekendNaast de juryprijs is er die avond ook de publieksprijs te winnen. De jonge ambtenaar met de meeste stemmen wint een opleidingscheque van de Bestuursacademie.

Jorrit Blaas (Ministerie van OCW), Mark Brouwer (Ministerie van Defensie), Souhail Chaghouani (Gemeente Baarn) en Ellen de Milliano (Gemeente Bergen op Zoom) zijn de finalisten. Zij werden door de jury, bestaande uit Florus van der Linden (voorzitter Futur), Jop Hellegers (oud-bestuurslid Futur), Katherine Diaz (Jonge Ambtenaar van het Jaar 2013), Miriam Brouwer (JS Consultancy) en Marcel Burgers (JS Consultancy) uit de tien overgebleven kandidaten gekozen.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Futur, het landelijke jonge-ambtenarennetwerk.

Wilt u uw team (tijdelijk) versterken met een gedreven young professional en enthousiaste jonge ambtenaar? Bel of mail vandaag nog voor een kennismakingsgesprek met Herrie Geuzendam, directeur Bedrijfsvoering. Bel 06 20 21 82 27 of mail naar herriegeuzendam@jsconsultancy.nl